نصب حفاظ شاخ گوزنی
نصب حفاظ شاخ گوزنی مستلزم این است که افرادی که به عنوان نصاب حفاظ شاخ گوزنی یا نصاب حفاظ روی دیوار هستند چه مقدار با این محصولات آشنا هستند و حتما باید از رزومه آنها اطلاع داشته باشید. ابتدا قبل از پرداختن به شیوه نصب حفاظ روی دیوار باید بدانید که تقریبا تمام تولید کنندگان حفاظ شاخ گوزنی محصولات خود را به صورت تمام شده به خریدار ارائه میکنند. به زبان ساده شما میتوانید انواع حفاظ شاخ گوزنی را با هزینه حمل و نقل و به صورت نصب شده کامل روی دیوار خریداری نمایید. ما به عنوان یک مجموعه تخصصی تولید حفاظ شاخ گوزنی اطمینان داریم که هزینه های حمل و نقل و نصب که شرکت ها از کارفرما دریافت میکنند به مراتب کمتر از هزینه ای است که یک آهنگر محلی از شما برای نصب حفاظ دریافت میکند است.
شیوه نصب انواع حفاظ شاخ گوزنی
برای نصب حفاظ شاخ گوزنی باید با انواع حفاظ روی دیوار آشنا باشید. حفاظ شاخ گوزنی بوته ای، حفاظ شاخ گوزنی ساده در پنل های 2 متری تولید میشوند. حفاظ شاخ گوزنی مدل لیلیوم، حفاظ شاخ گوزنی مدل نیزار، حفاظ شاخ گوزنی نخل مرداب در پنل های یک متری تولید میشوند. نرده حفاظ شاخ گوزنی و بوته ای را میتوان از هر دو متر یا هر 1/5 متر متصل کرد.
انواع نصب حفاظ شاخ گوزنی
نصب حفاظ شاخ گوزنی به دلیل تعداد بالایی از ساختمان ها که قبلا بدون نرده حفاظ ساخته شده اند بیشتر بر روی دیوار هایی انجام میشوند که از قبل ساخته شده و تقریبا هیچ تدبیری برای نصب نرده حفاظ روی دیوار انجام نداده اند. به همین دلیل آشنا بودن با نوع دیوار یکی از مواردی است که شما میبایست در زمان نصب حفاظ با آن آشنا باشید. دیوار آجری، بلوکی، درپوش سنگی و فلزی بیشترین دیوار هایی هستند که ما در زمان نصب با آن مواجه هستیم.
اگر در حال ساخت ساختمان هستید حتما دقت کنید که از هر 1 متر یک میله بیست سانتی مقاوم برای جوش دادن حفاظ از سطح دیوار بیرون نگه دارید. این میله میتوان به شکل T باشد که قسمت بالا درون دیوار و میله از دیوار بیرون نصب شود. معمولا حفاظ ها در پنل های 2 متری تولید میشود . با بالا بردن حفاظ روی دیوار میتوانید نرده را از سه نقطه به حفاظ متصل کنید. پروفیل 2*2 و 4*4 بهترین گزینه برای میله انتظار یا دستک محسوب میشوند.
اگر ساختمان شما قبلا ساخته شده و میله انتظار ندارید، میتوانید با استفاده از دلر یک سوراخ 9 میل به عمق 15 سانت ایجاد کرده و سپس میله 10 میلی را با دقت درون دیوار قرار میدهید. چنانچه دیوار شما درپوش سنگی دارد مراقب باشید که سنگ روی دیوار بر اثر فشار حفاظ نشکند. در دیوار های بلوکی مشکل نصب به مراتب بیشتر از سایر دیوار ها است. قیمت حفاظ شاخ گوزنی را میتوانید با نصب درخواست کنید.
نصب حفاظ روی دیوار بلوکی
در دیوار های بلوکی که بیشتر ویلا ها و کارخانه جات از آن استفاده میکنند ، فضای داخل بلوک خالی است و باید میله انتظار را خودتان ایجاد کنید. بدین ترتیب که با استفاده از کارگر بنا از هر یک متر روی دیوار را برداشته میله یا پروفیل را درون دیوار قرار دهید و با مخلوط سیمان و ماسه روی آن را بپوشانید. بعد از خشک شدن میتوانید اقدام به نصب حفاظ نمایید. در برخی از موارد دیوار استحکام کافی دارد که با وارد کردن یک میله بلند داخل دیوار ، نرده ها را به محکم نمایید. در این نوع از دیوار ها از هر 70 سانت یک میله داخل دیوار قرار دهید.
محاسن نصب حفاظ شاخ گوزنی شرکتی
نصاب ها و پرسنلی که برای نصب حفاظ روی دیوار به همراه نرده حفاظ اعزام میشوند، همراه با حفاظ شاخ گوزنی به محل ساختمان شما رسیده و بدون کوچک ترین مشکلی اقدام به تخلیه نرده حفاظ ها مینمایند. به دلیل تیز و کشنده بودن میله های نرده حفاظ حتما نصاب های شرکت باید بیمه باشند. این بیمه که با نام بیمه مسئولیت مدنی کارفرما صادر میشود مواردی مانند هزینه درمان و فوت را به صورت کامل در بر میگیرد.
آشنا بودن با مدل نرده حفاظ هم یکی از مواردی است که میتواند در زیبایی، افزایش امنیت و دوام رنگ حفاظ بعد از نصب موثر باشد. تراکم ه همان تعداد میله های حفاظ شاخ گوزنی است در مدل های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال حفاظ شاخ گوزنی 3 ردیف از 3 ردیف میله تشکیل شده و بهتر است که حفاظ شاخ گوزنی با زاویه 30 درجه به بیرون ساختمان نصب شود . همین زاویه سبب میشود تا سارقان از دیوار دور بمانند و نتوانند به سادگی روی دیوار برسند. در نصب نرده حفاظ میله ها با استفاده از دستگاه جوش به هم متصل میشوند که همین امر سبب میشود تا محلی که جوشکاری شده است آسیب پذیر شده و اگر به درستی لکه گیری نشود با توجه به شرایط محل نصب دچار زنگ زدگی شده و سبب میشود ماندگاری حفاظ کم شود. در برخی موارد آب زنگ روی دیوار ها ریخته و مشکل ایجاد میکنند.