روش ساخت حفاظ شاخ گوزنی 0 تا 100

روش ساخت حفاظ شاخ گوزنی و نکاتی که در زمان تولید این مدل نرده حفاظ روی دیوار باید رعایت شود تاثیر بسیار زیادی در امنیت ساختمان و محلی که قرار است حفاظ شاخگوزنی در آن نصب شود دارد. امروزه اماکن زیادی از این مدل حفاظ روی دیوار استفاده میکنند. دیدن حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار پاسگاه های نیروی انتظامی، دادگستری ها، پادگان ها و مناطق امنیتی نشان از تایید این مدل حفاظ از سمت افراد خبره همانند افسران نیروی انتظامی و حراست ادارات دولتی دارد.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی

ساخت حفاظ شاخ گوزنی مدل لیلیوم

محبوبیت حفاظ شاخ گوزنی به دلیل فیزیکی بودن آن است. پیکان های تیز هم سبب شده تا عبور در ارتفاع از یک مانع 80 سانتی به عرض 60 که سرار میلگرد ها همانند پیکان فلزی برنده است را غیر ممکن کرده است. نکته مهم دیگری که وجود دارد لرزش نرده هم مزید بر علت شده که ترس از افتادن را هیچ کس تجربه نکند.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی

ساخت انواع حفاظ شاخ گوزنی

ساخت حفاظ شاخ گوزنی و نوع متریال

برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی علاوه بر داشتن امکانات تولید نیاز به مواد اولیه دارید. میلگرد شاکله اصلی حفاظ شاخ گوزنی را تشکیل میدهد. دو سایز میلگرد در بازار برای تولید نرده حفاظ شاخگوزنی وجود دارد. سایز 8 میل و سایز 9/5 میل دو نوع متریالی هستند که به لحاظ ضخامت با هم تفاوت دارند. تولید میلگرد ساده به صورت کششی انجام میشود و به همین دلیل قیمت مناسب تری به نمونه های آج دار که برای آرماتور مصرف میشود دارد. هر دو متریال دوام و قوام کافی برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی را دارند. از میلگرد 9/5 که در بازار با نام 10 نیز فروخته میشود بیشتر برای ارتفاع های بیشتر از 1 متر استفاده میشود و به هیچ وجه امنیت یا عمر سازه را افزایش نمی دهد. صرفا یک احتیاط از سمت خریدار برای آرامش و خرید بهترین حفاظ شاخ گوزنی ممکن است.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی در آهنگری های کوچک امکان پذیر نیست. ابتدا نوع و مدل حفاظ مشخص میشود. تعداد ردیف ها و تراکم تعین میکند که برش های میلگرد در چه ابعادی انجام میشود. در مرحله اول تمام میلگرد ها به صورت گیوتین برش داده میشوند، دقیقا مانند یک نیزه، سپس با توجه به محل قرار گرفتن میلگرد در شابلون توسط پرس های خاصی خم میشوند. خم شدن میلگرد ها برای پوشش دادن قسمت های پایین و میانی حفاظ است. هر چه خم میلگرد ها بیشتر باشد پوشش نیز بیشتر خواهد شد. در مدل هالی پرتراکم پوشش میلگرد به حدی است که گربه هم نمی‌تواند از بین آن عبور کند.

این میله های نیزه شکل توسط رابط به سورت عمودی و افقی به یکدیگر متصل میشوند. تعداد رابط متصل کننده به اندازه مشخص است به صورتی که نتوان از آنها به عنوان جا پا برای بالا رفتن از حفاظ استفاده کرد. در مرحله آخر قطعات ریز بسیار تیز 10 سانتی در بالای و میان حفاظ ها جوش داده میشود که گرفتن میله ها توسط دست سخت شود. به هر میزان که میله های تیز بیشتر شود امنیت حفاظ هم بیشتر خواهد شد.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی

در ساخت حفاظ شاخ گوزنی بخش هایی از دیوار وجود دارند که به هر میزان بخواهید دقت در ساخت نرده حفاظ روی دیوار داشته باشید امکان خطا وجود دارد. همان گونه که در تصویر مشاهده میکنید بهترین روش برای ساختمان بالا جمع آوری نرده حفاظ عمودی و نصب حفاظ شاخ گوزنی با ارتفاع استاندارد 100 تا 120 سانت است. این ارتفاع برای حفاظ شاخ گوزنی اصولی است.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی _ مرحله رنگ آمیزی

مهمترین قسمت برای زیبایی حفاظ بعد از چینش مرتب و جوش کاری ، مرحله رنگ آمیزی است. سطح میلگرد صاف نیست و به هیچ وجه نمی‌توان آن را با اسپری یا پیسوله رنگ کرد. در مجموعه حفاظ سازه رنگ به صورت پودری انجام میشود، ابتدا حفاظ درون کوره در دمای 220 درجه چربی زدایی میشود. سپس پودر رنگ مورد نظر خریدار مشکی، سفید یا هر رنگی که مد نظر باشد بر روی حفاظ پاچش شده و مجدد در کوره قرار گرفته و رنگ جذب میلگرد میشود. در این مرحله میلگرد کمی ضخیم تر به نظر میرسد. بعد از این مراحل حفاظ به انبار منتقل شده و برای نصب ارسال میشود.

در نظر داشته باشید که نوع رنگ مایع آن نیز در بازار وجود دارد که حفاظ را در وان های رنگ غوطه ور میکنند، که به دلیل نداشتن آستر آسیب پذیر است و به هیچ وجه نمی‌توانید رنگ حفاظ شاخ گوزنی را بر روی دیوار اصلاح نمایید.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی مدل نیزار و لیلیوم

حتما حفاظ های شاخ گوزنی را که نوک پیکان آنها چند شاخه شده و رنگ طلایی دارند را بر روی ساختمان های ویلایی و لوکس دیده اید. این مدل از حفاظ شاخ گوزنی شکل و ساختار متفاوتی دارد و در زمان نصب به صورت کامل به یکدیگر متصل میشوند. ساخت این مدل حفاظ ها متفاوت است. ابتدا شاخه های گل مانند چهار پر یا هشت پر با میله های بسیار ریز و کوتاه به هم متصل میشوند و سپس در روی شاسی فقط مونتاژ میشوند. رنگ آمیزی حفاظ لیلیوم و نخل مرداب با کوره انجام میشود و سپس قسمت طلایی مانند را در روی حفاظ رنگ میکنند.

در ساخت حفاظ شاخ گوزنی با رعایت تمام موارد بالا تجهیزاتی باید بکار گرفته شود که شاخص ترین آنها عبارتند از استفاده از دستگاه جوش CO2 ، استفاده از کوره رنگ با درجه استاندارد ، قیچی فارسی بر یا گیوتین 100 تنی جهت تیز بر کردن نوک شاخه های حفاظ شاخ گوزنی .

اگر به هر دلیلی از جوش الکترود در ساخت حفاظ شاخ گوزنی استفاده کنید . گل جوش باقی مانده بر روی میله ها سبب میشود تا رنگ شما بعد از مدت کوتاهی زنگ زده و باعث نگرانی و خراب شدن نمای ساختمان شما شود. گرد بودن میله هم مشکلی بزرگ در ترمیم محسوب میشود چرا که زاویه میله ها توسط خم هایی که وجود دارد پوشش داده شده است و امکان رنگ مجدد به هیچ وجه وجود ندارد.

 

 

 

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست